31+ Langsir Rumah Moden Tingkap Images

31+ Langsir Rumah Moden Tingkap
Images
. Langsir tebal dihadapan dan nipis dibelakang tema moden dan terkini yang semakin popular dan menjadi pilihan adalah dekor rumah dengan reka bentuk langsir dan bingkai tingkap dan pintu kaca. Gantung langsir di pintu pada magnet boleh di dapur, di loggia atau di pintu masuk ke rumah, tetapi tidak di ruang antara bilik.

75 Idea Hiasan Tingkap Dengan Langsir Dan Bukan Sahaja Gambar Hiasan
75 Idea Hiasan Tingkap Dengan Langsir Dan Bukan Sahaja Gambar Hiasan from img.dikidaycare.com

Bila kita masuk rumah baru, biasanya banyak kos yang perlu dibelanjakan. Kalau ada yang murah pun rm 19 tak berkualiti. Akhirnya tergantunglah langsir yang dah lama beli ni hasil kerja suami dengan modal rm50, saya dapat buat rod langsir eyelet untuk gantung langsir pada 4 frame tingkap dan 2 frame.

Rm50 je untuk 1 rumah!

Memadankan tingkap bersaiz kecil dengan langsir bermotifkan grid ringkas dan berwarna natural ini akan memberikan efek stail minimalis ke dalam dapur. Anda boleh membawa ukuran saiz tingkap kekedai kami dan tentukan petern langsir idaman anda.ini dapat membantu anda mendapatkan anggaran harga langsir idaman anda.setelah anggaran dibuat dan. Gantung langsir di pintu pada magnet boleh di dapur, di loggia atau di pintu masuk ke rumah, tetapi tidak di ruang antara bilik. Perhatikan apakah dimensi tirai yang lengkap tanpa.